fbpx

Nieuw: maandraces bij de Race Academy!

Vanaf maart 2023 heeft Den Hartog Racing een leuke toevoeging op de Race Academy. We gaan niet alleen clubraces organiseren, maar ook maandraces. In dit artikel vertellen we je meer over deze nieuwe maandraces als aanvulling op de kartlessen.

Maandraces

Elke laatste kartles van de maand organiseren we op alle locaties een maandrace. De inhoud en rijtijd is ongeveer hetzelfde als een normale kartles, maar tijdens deze les staat een bepaald race-element centraal. Zo kun je een race met een rollende start, een staande start of een pitstop rijden. Er kan ook op basis van snelste of meest constante rondetijden gereden worden. De trainers van de betreffende locaties bepalen dit en oordelen wie de training wint. Heb jij gewonnen? Dan ga je naar huis met een wisselbeker en de titel maandkampioen. Hoe gaaf is dat?

Het is toegestaan om op meerdere locaties deel te nemen aan een maandrace. In het overzicht van de activiteiten in de ledenomgeving is te zien tijdens welke trainingen er een maandrace georganiseerd wordt.

Maandraces of clubraces?

De clubraces worden georganiseerd op geselecteerde zaterdagen. Dit wordt uitgebreider aangepakt en daardoor is het niet mogelijk om jaarlijks alle locaties te bezoeken. Mede hierdoor is er gekozen om maandraces op alle locaties toe te voegen. De maandraces tellen echter niet mee voor het clubkampioenschap, daarvoor dien je deel te nemen aan de clubraces. Tijdens deze clubraces scoor je punten, waarmee je wellicht wel een plekje in ons talententeam weet te bemachtigen.

Meedoen aan onze races

Om deel te nemen aan de maand- of clubraces dien je een Race Academy lid te zijn. Alle leden kunnen vervolgens meedoen aan de wedstrijden. Deze zijn zo ingericht dat het voor iedereen leuk en uitdagend is. Meer informatie over de races is in de ledenomgeving te vinden.

Benieuwd of de Race Academy iets voor jou is? Bekijk dan hier alle informatie of stel je vragen per mail.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig; alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.