Race games voor Playstation 4; gameplay video’s

Race games voor Playstation 4

Racen is in het echt natuurlijk het leukst, maar ook op de Playstation 4 kun je ontzettend veel lol beleven aan race games. In dit artikel sommen we een aantal racegames op, bijvoorbeeld Formule 1 2020, Gran Turismo, Need for Speed en DIRT 5. Wat is jouw favoriete race game voor de Playstation 4?

Race games; welke zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten race games te verkrijgen. Uiteindelijk draait het bij racen allemaal om snelheid, maar toch zijn er veel verschillen in de racespellen. Zo kun je kiezen voor een specifieke Formule 1 game, maar je kunt ook kiezen voor een algemeen racespel. Hierin heb je verschillende raceklasses en andere circuits, wat ook een uitdaging vormt. Je kunt de racegames online spelen of tegen de computer. Hieronder vind je een lijstje met bekende racespellen. Klik op de link voor meer informatie als prijzen en opties.

Lees ook: 10 tips sim racing!

F1 2020 PS4 gameplay

Eén van de meest bekende racegames is toch wel Formule 1. In dit spel kun je zowel online als tegen de computer racen over de bekende circuits van de Formule 1 kalender. Daarnaast kun je kiezen uit alle coureurs van de grid, waaronder uiteraard Max Verstappen.

Need for Speed: Heat PS4 gameplay

Een ander heel bekend racespel is Need for Speed. Hierin draait het niet zo zeer om snelle rondetijden op een circuit, maar om straatracen en het uit handen blijven van de politie. Dit is dus een racespel met meer actie naast snelheid om. Je racet door de straten en kunt je auto’s tunen om meer snelheid te creëren. 

DIRT 5 PS4 gameplay

DIRT 5 is een racegame die opnieuw anders is dan de twee voorafgaande race games. De naam zegt het eigenlijk al; het gaat hier om off-road racen. Dit is een super gave racegame waar je dus niet op asfalt racet, maar door de modder van bospaadjes en zandvlaktes. Een uniek racespel!

Project Cars 3 PS4 gameplay

Project Cars is een race game waar het draait om carrière maken. Je start als zondagsrijder en beleeft de wereld van de autosport als coureur die zich opwerkt naar de top. Dit alles middels verschillende racewagens, klassen en circuits; een zeer compleet racespel!

Assetto Corsa Competizione PS4 gameplay

De laatste race game die we uitlichten in dit artikel is Assetto Corsa Competizione. Dit spel wordt gezien als één van de meest realistische race games voor de PS4. Bekijk onderstaande video maar eens en oordeel zelf!

Meer race games!

Naast deze vier uitgelichte race games zijn er natuurlijk nog veel meer autosportspellen te verkrijgen voor de Playstation 4. Via deze link kun je alle spellen bekijken en aanschaffen. Wil je meer dan alleen gamen? Bekijk dan ook eens onze mogelijkheden om kartlessen te volgen!

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.