Bedrijfsuitje? 4 redenen om te gaan karten!

Bedrijfsuitje karten

Het is weer tijd voor een gezellig en origineel bedrijfsuitje, maar welke activiteiten ga je dan ondernemen? Karten natuurlijk! Maar, waarom is een rondje racen over de kartbaan nu het ideale bedrijfsuitje voor jouw personeel? Je ontdekt het in deze blog, laat ‘m vooral ook eens lezen aan de baas.

1. Het is origineel en spectaculair!

Karten is natuurlijk niet het meest voor de hand liggende bedrijfsfeestje, wat het personeel flink zal verassen! Heerlijk scheuren door de bochten en na afloop juichen voor het podium. Een échte Grand Prix karten kan op de meeste kartbanen mét een startopstelling voor de snelste karters. Eens zien wie de durfallen van de organisatie zijn. Wie zoekt de limiet op en wie gaat daar nét overheen tijdens het leukste bedrijfsuitje ooit?

2. Bedrijfsuitje voor jong en oud!

Iedereen kan karten! Je hoeft geen rijbewijs of ervaring te hebben, dus ook jonge werknemers kunnen mee op pad. En daar komt bij dat karten zeker niet alleen voor mannen is, welke vrouw scheurt straks iedereen voorbij? Je kan het zo gek maken als je zelf wilt; je hebt namelijk zelf het gaspedaal onder controle. Liever wat rustiger aan doen? Ook dat is mogelijk!

3. Een actief uitje!

Wat willen we nog meer tijdens een bedrijfsuitje; lekker bewegen en flink zweten! Als bedrijf is het natuurlijk goed om sportiviteit te stimuleren. Het lijkt alsof je alleen stilzit, maar karten is intensiever dan je denkt. Scherp sturen, flink het gas intrappen, een geconcentreerde inhaalactie plaatsen of hard remmen; het adrenalinegehalte zal zelfs naast de baan te merken zijn.

4. Teambuilding

Tip: vraag bij de kartbaan naar de mogelijkheden om een endurance teamrace te rijden. Dit is bijvoorbeeld een 1 of 2 uur durende wedstrijd in teamverband. Ideaal om de teambuilding is flink op de proef te stellen. Welke teams strijden om het felbegeerde podium en spuiten straks met de champagne? Een normale, individuele Grand Prix is meestal ook te regelen bij een kartbaan.

Karten slecht voor het milieu?

Karten hoeft niet altijd slecht voor het milieu te zijn. Ga elektrisch karten met je bedrijfsuitje! Dit is duurzaam, maar net zo spectaculair (of misschien nog wel spectaculairder!). Lees hier de voordelen van elektrisch karten.

Voeg een Kart Clinic toe!

Wist je dat Den Hartog Racing een geheel bedrijfsuitje uit handen kan nemen? Wij weten precies hoe we van jouw bedrijfsuitje een waar race-evenement maken. Hier voegen we bijvoorbeeld graag een Kart Clinic aan toe; tips & tricks van ervaren karters om nét dat beetje extra spanning aan de kartsessies toe te voegen. Vraag vrijblijvend een Kart Clinic aan om de mogelijkheden te bespreken, geef via onderstaande button je wensen door.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.