F1 cap kopen? Bekijk verschillende Formule 1 petten!

F1 cap kopen!

Wil jij een F1 cap van je favoriete Formule 1 coureur (bijvoorbeeld Max Verstappen, Lewis Hamilton of Michael Schumacher) kopen? Of wil je liever een F1 cap van een Formule 1 team (bijvoorbeeld Red Bull Racing, Ferrari, Mclaren of Mercedes) hebben? In dit artikel sommen we de Formule 1 caps/petten op, wat is jouw favoriet?

Lees ook: Formule 1 kleding kopen, de mogelijkheden!

Max Verstappen pet kopen

Bij de meeste Nederlandser is Max Verstappen toch wel de favoriet op het gebied van Formule 1. Hierdoor zijn er verschillende Max Verstappen caps en Red Bull Racing caps te verkrijgen. Hieronder sommen we er een aantal op:

Ferrari pet kopen

Het favoriete Formule 1 team van veel mensen is en blijft Ferrari. Ferrari is een team waar de meeste autocoureurs van dromen. En zeg nu zelf: het iconische logo van Ferrari zegt al genoeg, toch? Een prachtige historie en een succesvolle Italiaanse renstal. Voldoende redenen om een Ferrari pet (Ferrari cap) te kopen!

Een andere F1 cap kopen?

Is een Max Verstappen, Red Bull Racing of Ferrari cap niet wat je zoekt? Dan zijn er uiteraard nog meer F1 coureurs en F1 teams waarvan je een gave F1 cap kunt kopen. Hieronder lichten we er nog een aantal uit:

Bekijk andere F1 producten

Er zijn ook andere Formule 1 kledingstukken en artikelen verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld heel veel boeken lezen en accessoires aanschaffen. Klik op onderstaande button om alle Formule 1 producten te bekijken, er zit vast wel wat voor je tussen!

Lees ook: deze boeken over de Formule 1 zijn verkrijgbaar!

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.