Formule 1 kleding kopen: bekijk F1 kleding [2024 items]

Formule 1 kleding kopen

Wil je graag Formule 1 kleding kopen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent F1 kleding? Bekijk dan dit artikel! We sommen een aantal Formule 1 kledingstukken op, bijvoorbeeld Max Verstappen t-shirts en jassen.

F1 kleding: wat is er te verkrijgen?

Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of het bestaat! Formule 1 kleding kun je in verschillende soorten en maten kopen. Kleding van je favoriete coureur (bijvoorbeeld kleding van Max Verstappen of Lewis Hamilton) of van je favoriete team (bijvoorbeeld Red Bull Racing of Ferrari). In dit artikel geven we een aantal tips voor Formule 1 kleding. We hebben het over deze kledingstukken:

  • Formule 1 t-shirts
  • Formule 1 jassen
  • Max Verstappen caps
  • Formule 1 vesten & hoodies
  • Formule 1 mutsen

Formule 1 t-shirt kopen

Allereerst de t-shirts: misschien wel het meest geliefde Formule 1 product. Je kunt deze in verschillende kleuren en soorten krijgen, bijvoorbeeld van Max Verstappen. Bekijk hieronder een aantal Formule 1 t-shirts:

Formule 1 jas (softshell jas) kopen

In een Formule 1 weekend is het meestal lekker weer. Dit komt doordat de Formule 1 rekening houdt met het weer in de betreffende landen. Zo rijden ze altijd aan het einde van de zomer in Spa-Francorchamps. Zouden ze daar de seizoensopener in maart organiseren? Dan zit er een kans in dat daar gewoon sneeuw ligt. Je ziet hierdoor veel Formule 1 coureurs altijd in t-shirts lopen, het is immers meestal mooi weer. Tijdens races in bijvoorbeeld Engeland, België, Brazilië en Nederland is de kans op regen en kou het grootst. Hier worden de Formule 1 jassen uit de kast getrokken. En die Formule 1 jas kun jij ook kopen, bekijk onderstaande F1 jassen maar:

Max Verstappen cap kopen?

Natuurlijk mag een Formule 1 pet ook niet ontbreken, vooral die van Max Verstappen zijn erg populair in Nederland. Formule 1 teams hebben hier vaak sponsoren op staan om te promoten, daardoor zijn veel F1 coureurs verplicht om dit te dragen tijdens een persconferentie of interview. Er zijn ontzettend veel Formule 1 caps te verkrijgen, je kunt ze hier bekijken.

Bekijk ook: onze uitgelichte Formule 1 petten!

Formule 1 vesten & hoodies

Tijdens koude Grand Prix’ is het naast een Formule 1 jas lekker om een Formule 1 trui of vest te dragen. Ook hier zijn weer tal van varianten te verkrijgen, bekijk hieronder een aantal Formule 1 hoodies en vesten:

Formule 1 muts kopen

Als we het dan toch over koud weer hebben, dan mag een Formule 1 muts natuurlijk niet ontbreken. Vooral in Nederland kun je deze tijdens de koude dagen goed gebruiken. In de Formule 1 zie je echter weinig mutsen, dan moet het net een weekend wel erg koud zijn. Toch moet de Formule 1 kleding wel compleet zijn, dus hoort daar een muts bij!

Meer Formule 1 kleding?

We kunnen in dit artikel niet alle honderden Formule 1 kleding artikelen laten zien (helaas). Toch zijn er nog véél meer Formule 1 producten te verkrijgen. Bekijk hiervoor deze website.

Lees ook: een Max Verstappen shirt kopen!

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.