Max Verstappen shirt kopen: bekijk F1 shirts!

Max Verstappen shirt kopen?

Wil je graag een Max Verstappen shirt voor jezelf of iemand anders kopen? Bijvoorbeeld als kerst- of sinterklaascadeau? Bekijk dan in dit artikel de mooiste Max Verstappen shirts. Naar welk F1 shirt gaat jouw voorkeur uit?

Formule 1 kleding

Formule 1 coureurs dragen tijdens een raceweekend, persconferenties en interviews altijd Formule 1 teamwear. Dit doen ze om het F1 team en de bijbehorende sponsoren te promoten. Deze Formule 1 kleding is tevens voor ons te verkrijgen: het vormt een merchandise voor de verschillende teams. Dit is dan ook één van de inkomstenbronnen. Je zou dus kunnen zeggen dat je een Formule 1 team ondersteunt als je een kledingstuk, bijvoorbeeld een Max Verstappen shirt, aanschaft.

Lees ook: deze Formule 1 kleding is verkrijgbaar!

Max Verstappen shirt

In Nederland zijn we over het algemeen natuurlijk fan van onze ‘eigen’ Max Verstappen. Hier zijn veel verschillende Red Bull Racing shirts van te verkrijgen, alhoewel hij zelf ook een kledingsponsor heeft: G-Star. Hieronder sommen we een aantal populaire Max Verstappen shirts op.

Liever een Max Verstappen cap?

Bij een Max Verstappen shirt hoort natuurlijk een gave racecap. Ook deze zijn in verschillende soorten en kleuren te verkrijgen. Er zijn dan ook voldoende Max Verstappen caps. Klik hier om Formule 1 caps te bekijken.

Red Bull Racing shirt

Bovenstaande t-shirts zijn helemaal gericht op Formule 1 coureur Max Verstappen. Natuurlijk zijn er van zijn F1 team Red Bull Racing ook algemene Red Bull Racing shirts te koop. Hieronder lichten we er een aantal uit:

Max Verstappen boek

Wil je graag een cadeau geven aan een Max Verstappen fan? Dan is Max Verstappen kleding een erg leuke keuze, maar dan moet je wel de juiste maat weten. Een andere leuke cadeautip omtrent Max Verstappen is een boek. Er zijn een aantal boeken over hem geschreven, klik op onderstaande button om deze te bekijken.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.