fbpx

Samenwerking The Grid – Racing: wat gaan we doen?

Den Hartog Racing heeft een ambitie: de kartsport voor alle kinderen in Nederland toegankelijk maken. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen en daardoor werken we bijvoorbeeld samen met een aantal fantastische kartbanen. Om onze ambitie nóg beter achterna te gaan en iedereen het race-gevoel te geven, gaat Den Hartog Racing een samenwerking met The Grid – Racing aan. In dit artikel lees je meer over deze samenwerking en de activiteiten van The Grid – Racing!

Wie zijn The Grid – Racing?

De naam zegt het al: The Grid – Racing is een bedrijf wat actief is binnen de racerij. Dat deze racerij dichterbij huis kan komen dan je zelf denkt, dat wist je misschien nog niet. The Grid – Racing is namelijk actief óp het circuit (On The Grid) en naast het circuit (Off The Grid). Bij de activiteiten óp het circuit kun je denken aan:

Zoals we al zeiden is The Grid – Racing ook naast het circuit aanwezig met onder andere deze activiteiten:

  • Fun-Racing (zoals Crazy Carts van Razor)
  • E-mobility (zoals elektrische steps van Segway-Ninebot)
  • Gridwear (race-geïnspireerde lifestyle kleding)

Corona-proof racen

Naast deze activiteiten speelt The Grid – Racing in op de actualiteit om de racewereld te ondersteunen. Zo hebben zij samengewerkt met een Nederlands medisch bedrijf (UV Smart) om The Halo te ontwikkelen: een helm desinfectie-unit om de huurkart rijder te beschermen tegen bacteriën, virussen en ziektekiemen

Over de samenwerking

De activiteiten van The Grid – Racing sluiten goed aan op onze racetrainingen, waardoor er al snel een connectie is. Samen gaan we er daarom voor zorgen dat er meer mogelijkheden ontstaan om te racen. Of dat nu thuis is of op het circuit, er zijn voor iedereen mogelijkheden. Dit zullen we onder andere doen door samen winacties en evenementen te organiseren. Je zult The Grid – Racing dan ook vaker op je scherm én op de kartbaan tegen gaan komen, wie weet race je binnenkort zelfs wel in een kart die door hen gebouwd is… Volg The Grid – Racing op Instagram om op de hoogte gehouden te worden.

Wat betekent dit voor jou?

Voor jou als volger, deelnemer of als toevallige lezer ontstaat er ontzettend veel leuke content. Wat die content precies inhoudt, dat houden we nog even als een verrassing… We kunnen alvast verklappen dat je meerdere leuke prijzen kunt gaan winnen én dat je meer kennis zal krijgen over de kart- en autosport.

Via sociale media houden we jou op de hoogte, vergeet ons dus niet te volgen!

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

DE RACE ACADEMY IS WEER VAN START: INSTROMEN IN SEPTEMBER IS AAN TE RADEN VANWEGE DE VELE BEGINNERS!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig; alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.