Kartlessen Zwolle: eerste kartles gratis!

dhr

Kartles Zwolle

Op deze pagina vertellen we je alles over onze kartschool in Zwolle. Bij Den Hartog Racing streven we ernaar om karting voor iedereen toegankelijk en plezierig te maken, zonder dat je een eigen kart nodig hebt! Wij bieden kartlessen op diverse locaties aan en organiseren dit nu ook bij Kartcentrum Zwolle. Race jij binnenkort ook mee op deze outdoor kartbaan? Je eerste kartles bij ons is helemaal gratis. Sluit je aan en ontdek Den Hartog Racing & Kartcentrum Zwolle!

#JoinTheRace

Praktische informatie locatie
Waar?
Kartcentrum Zwolle
Wanneer?
Woensdag 18.30 – 20.00 uur
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Iedereen vanaf 1,40 meter tot 18 jaar oud.
KNAF
Aanmelden?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.
kartlessen Zwolle

Kartlessen Zwolle

Verken de kartschool in Zwolle, speciaal ontworpen voor jongeren tot 18 jaar. Deze trainingen maken karting toegankelijk voor alle kinderen in Nederland. Deelnemers hebben de vrijheid om zelf te kiezen hoe vaak, waar en wanneer ze willen trainen. Of ze nu de voorkeur geven aan Zwolle of andere kartbanen willen ontdekken, de keuze is aan hen. Dit concept biedt een unieke ervaring in Nederland!

Voor de kartlessen in Zwolle heb je geen eigen kart of kleding nodig, alles wordt verzorgd op de kartbaan. Stap in en ervaar het plezier van racen!

Inhoud kartschool Zwolle

In Zwolle kun je deelnemen aan een gevarieerd aanbod van uitdagende opdrachten en oefeningen tijdens karttrainingen. Gedurende anderhalf uur rijd je drie sessies waarin zowel oefeningen, vrij rijden onder begeleiding van trainers en het rijden van races aan bod komen. Elke sessie begint met een korte introductie over de theoretische aspecten, gevolgd door praktische oefeningen op de kartbaan. De focus ligt op cruciale vaardigheden zoals het optimaliseren van je racelijn, succesvolle inhaalacties uitvoeren, verdedigingstechnieken beheersen, het starten van races, het verfijnen van remtechnieken en meer. Daarnaast is er ondersteuning beschikbaar voor je persoonlijke ontwikkeling als coureur. Ontdek hoe je een fanbase kunt opbouwen, sponsors kunt aantrekken, jezelf overtuigend kunt presenteren en bovenal en nog veel meer. Wie weet schuilt er wel een nieuwe Max Verstappen in jou? Het avontuur begint met kartles in Zwolle!

Hoe werkt onze kartschool?

Wat anderen zeggen

Folko
Lees verder
Mijn zoontje Leroy neemt deel aan de lessen van Den hartog racing. Hij heeft het super naar zijn zin, De trainers zijn erg vriendelijk en leggen het goed uit. Binnenkort gaat Leroy zijn eerste clubwedstrijdje mee doen. Voor iedereen die wil leren karten aan te raden.
Maureen
Lees verder
Super leuke locaties, fijne afwisselende trainingen, goed georganiseerde wedstrijden. leerkrachten zijn ook aardig en behulpzaam erg fijn voor de kinderen om kennis te maken met de sport en wedstrijden.
Corine
Lees verder
Bij Den Hartog Racing staat plezier voorop. Dat merk je ook tijdens de trainingen. Rick en zijn enthousiaste team staan altijd klaar voor de kinderen met tips en tricks. De communicatie met de kinderen verloopt serieus, gezellig en de jongens staan open voor alle vragen. Ook de communicatie met de ouders verloopt snel en prettig. Rick staat echt voor zijn motto en is echt heel goed op weg om karten toegankelijk te maken voor ieder kind met een droom of voor de kinderen die lol hebben in t karten. Dan kun je ook nog kiezen tussen meerdere kartbanen waardoor er ruime keus is en mogelijkheden om je skills te verbeteren en te blijven ontwikkelen. Kortom Den Hartog Racing is echt een aanrader voor een ieder met hart voor karten en racen!
Sabina
Lees verder
Onze zoon van 8 volgt nu sinds vorige maand kartlessen bij den hartog racing. Iedere week zien we hem genieten, zien we hem sneller worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Een leuk team en goede begeleiding. Zeker een aanrader.
Jerney
Lees verder
Mijn zoon Reno volgt sindskort kartels bij Den Hartog racing. Doordat het betaalbaar is, is zijn grote droom uitgekomen. Hij vindt t geweldig en de theorie lessen ook leerzaam en leuk. Hij geniet echt elke week!!!
Christiaan
Lees verder
Goed georganiseerde trainingen. Iedereen word goed op de hoogte gehouden van de data en tijden bijvoorbeeld : wanneer er een club race , training , speciale evenement is. Duidelijk instructies op de site
Marcel
Lees verder
Mijn zoon krijgt nu enkele maanden kartles van Den Hartog Racing. Echt geweldig om te zien dat hij op zijn eigen tempo mag leren en dat hij middels positieve stimulans steeds meer bewust begint te worden van zijn eigen kunnen. Wij gaan iedere week met veel plezier naar de lessen! Ga zo door mannen!
Niek
Lees verder
2 jaar geleden ben ik begonnen met kartlessen bij Rick, erg veel geleerd en altijd leuk gehad! Inmiddels doe ik mee aan het race team van Den Hartog Racing en nogsteeds is de begeleiding van Rick en het team fenomenaal goed! Ook doe ik nogsteeds mee aan de race academy en leer keer op keer weer nieuwe dingen over het karten.
Sven
Lees verder
Mijn zoon volgt de trainingen met heel veel plezier. Hij heeft veel geleerd en zijn tijden beginnen erg snel te worden. Vind je karten leuk en wil je je tijden verbeteren, dan is dit een absolute aanrader.
Markus
Lees verder
In januari ben ik begonnen met kartles bij Den Hartog Racing en het is echt supercool! De trainers zijn aardig en we mogen leuke dingen doen en veel karten. Groetjes Markus
Previous
Next

Den Hartog Racing

Eerste kartles gratis!