fbpx

Kartlessen Kobalt Zwolle

Race Academy
dhr

Kartlessen Zwolle

Bij Kobalt Zwolle (nabij Kampen, Meppel en Dronten) organiseert Den Hartog Racing wekelijks kartlessen. Onze kartschool heet de Race Academy, welke volledig gericht is op kinderen. Beginnend of ervaren: iedereen is welkom om te trainen op de verschillende aangesloten kartbanen. Word lid van onze Race Academy en bepaal zelf waar & wanneer je kartles volgt! Altijd kartlessen in Zwolle volgen of afwisselen van kartbaan: het mag allemaal. Op deze pagina geven we je alle informatie over de kartcursus in Zwolle. Jouw eerste kartles ontvang je gratis, dus waar wacht je nog op?

#JoinTheRace

Praktische informatie locatie
Waar?
Kobalt Zwolle
Wanneer?
Elke woensdag 18.30 – 20.00 uur
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Alle kinderen vanaf 1,40 meter tot 18 jaar oud.
KNAF
Inschrijven?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.
kartschool zwolle

Kartschool in Zwolle

De kartlessen bij Kobalt Zwolle (provincie Overijssel) zijn voor kids tot 18 jaar oud met een minimumlengte van 1,40 meter. Deze trainingen behoren tot de Race Academy: een samenwerking tussen Den Hartog Racing en verschillende kartlocaties door heel Nederland. Het doel hiervan is om de kartsport toegankelijker te maken voor kinderen en dat levert leuke voordelen voor jou als deelnemer op! Zo kun je zelf bepalen hoe vaak, waar & wanneer je traint. Altijd bij Kobalt Zwolle trainen of wekelijks wisselen van kartbaan: je mag het zelf invullen. Uniek in Nederland!

Tijdens onze kartlessen heb je nooit een eigen kart of spullen nodig! Instappen en racen maar…

Inhoud kartles Zwolle

Tijdens de kartcursus behandelen we meer dan 30 verschillende opdrachten en oefeningen. Elke kartles duurt anderhalf uur, waarin we theorie afwisselen met praktijk. We gaan hierbij zo veel mogelijk scheuren op het asfalt, zodat je voldoende meters maakt. Een training begint met korte theorie, waarna je de kart instapt om te oefenen en jezelf te verbeteren. Onderwerpen die centraal staan zijn bijvoorbeeld de ideale racelijn, remmen, zithouding, concentratie, inhalen, verdedigen, starten en tactisch nadenken. We helpen je daarnaast om je buiten de baan te ontwikkelen tot een echte racer.

Voordelen Race Academy:

De Race Academy wordt georganiseerd door zeer ervaren karters en trainers. Het lidmaatschap is altijd kosteloos op te zeggen en daarnaast kun je zelf beslissen waar en wanneer je trainingen volgt. Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op, dan helpen we je altijd zo snel mogelijk verder. Het lijkt ons leuk om jou te verwelkomen op de kartbanen! Ready to race?

Wat anderen zeggen

Folko
Lees verder
Mijn zoontje Leroy neemt deel aan de lessen van Den hartog racing. Hij heeft het super naar zijn zin, De trainers zijn erg vriendelijk en leggen het goed uit. Binnenkort gaat Leroy zijn eerste clubwedstrijdje mee doen. Voor iedereen die wil leren karten aan te raden.
Maureen
Lees verder
Super leuke locaties, fijne afwisselende trainingen, goed georganiseerde wedstrijden. leerkrachten zijn ook aardig en behulpzaam erg fijn voor de kinderen om kennis te maken met de sport en wedstrijden.
Corine
Lees verder
Bij Den Hartog Racing staat plezier voorop. Dat merk je ook tijdens de trainingen. Rick en zijn enthousiaste team staan altijd klaar voor de kinderen met tips en tricks. De communicatie met de kinderen verloopt serieus, gezellig en de jongens staan open voor alle vragen. Ook de communicatie met de ouders verloopt snel en prettig. Rick staat echt voor zijn motto en is echt heel goed op weg om karten toegankelijk te maken voor ieder kind met een droom of voor de kinderen die lol hebben in t karten. Dan kun je ook nog kiezen tussen meerdere kartbanen waardoor er ruime keus is en mogelijkheden om je skills te verbeteren en te blijven ontwikkelen. Kortom Den Hartog Racing is echt een aanrader voor een ieder met hart voor karten en racen!
Sabina
Lees verder
Onze zoon van 8 volgt nu sinds vorige maand kartlessen bij den hartog racing. Iedere week zien we hem genieten, zien we hem sneller worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Een leuk team en goede begeleiding. Zeker een aanrader.
Jerney
Lees verder
Mijn zoon Reno volgt sindskort kartels bij Den Hartog racing. Doordat het betaalbaar is, is zijn grote droom uitgekomen. Hij vindt t geweldig en de theorie lessen ook leerzaam en leuk. Hij geniet echt elke week!!!
Christiaan
Lees verder
Goed georganiseerde trainingen. Iedereen word goed op de hoogte gehouden van de data en tijden bijvoorbeeld : wanneer er een club race , training , speciale evenement is. Duidelijk instructies op de site
Marcel
Lees verder
Mijn zoon krijgt nu enkele maanden kartles van Den Hartog Racing. Echt geweldig om te zien dat hij op zijn eigen tempo mag leren en dat hij middels positieve stimulans steeds meer bewust begint te worden van zijn eigen kunnen. Wij gaan iedere week met veel plezier naar de lessen! Ga zo door mannen!
Niek
Lees verder
2 jaar geleden ben ik begonnen met kartlessen bij Rick, erg veel geleerd en altijd leuk gehad! Inmiddels doe ik mee aan het race team van Den Hartog Racing en nogsteeds is de begeleiding van Rick en het team fenomenaal goed! Ook doe ik nogsteeds mee aan de race academy en leer keer op keer weer nieuwe dingen over het karten.
Sven
Lees verder
Mijn zoon volgt de trainingen met heel veel plezier. Hij heeft veel geleerd en zijn tijden beginnen erg snel te worden. Vind je karten leuk en wil je je tijden verbeteren, dan is dit een absolute aanrader.
Markus
Lees verder
In januari ben ik begonnen met kartles bij Den Hartog Racing en het is echt supercool! De trainers zijn aardig en we mogen leuke dingen doen en veel karten. Groetjes Markus
Previous
Next

Elke woensdag 18.30 - 20.00 uur

#JoinTheRace

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig;Β alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.