fbpx

Kartlessen Powerarea Lemiers

Dé kartschool van Zuid Limburg!
dhr

Kartles Lemiers (Zuid-Limburg)

Den Hartog Racing verzorgt de kartlessen bij Powerarea in Lemiers, Zuid Limburg. Onder leiding van zeer ervaren karters worden de kinderen op een persoonlijke manier de beginselen van de kartsport bijgebracht. Droom jij er dus van om een échte coureur te worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk ook ons eigen talententeam, waarin rijders uit onze opleidingen begeleid worden in het rijden van wedstrijden.

Op deze grote indoor kartbaan rijden we met elektrische karts, die niet alleen milieubewust zijn, maar ook nog eens erg snel! De kartlessen bij Powerarea Lemiers-Vaals vallen onder de Race Academy van Den Hartog Racing. Jouw eerste kartles ontvang je gratis, dus waar wacht je nog op?

Praktische informatie locatie
Waar?
Powerarea Lemiers-Vaals
Wanneer?
Elke woensdag 18.30 – 20.00 uur en geselecteerde zondagen 09.15 – 10.45 uur. Je bepaalt zelf op welk tijdstip je komt.
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Alle kinderen vanaf 1,40 meter tot 18 jaar oud.
KNAF
Inschrijven?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.

Kartles Powerarea Lemiers-Vaals

De kartlessen bij Powerarea Lemiers-Vaals zijn voor alle kinderen tot 18 jaar oud. Elk kind met een minimale lengte van 1,40 meter kan hier dan ook aan deelnemen. Mét of zonder ervaring: wij zorgen ervoor dat er voor iedereen een uitdaging is tijdens deze kartcursus. Race Academy leden kunnen zelf bepalen hoe vaak ze training volgen en waar & wanneer ze willen.

Je hebt geen eigen outfit nodig, instappen en racen maar!

Inhoud kartlessen

Tijdens de Race Academy ga je aan de slag met ruim 30 verschillende oefeningen. Elke kartles duurt anderhalf uur, waarin we theorie en praktijk behandelen. Vooral de praktijk is natuurlijk het leukste gedeelte, dus dat proberen we dan ook zo veel mogelijk te doen. Gemiddeld rijd je elke les minimaal drie heats. Iedere training kent een ander onderwerp waarmee we jou als coureur verder helpen. Zo kun je de ene week aan de slag gaan met de ideale racelijn, de andere keren staan remoefeningen, pitstops, bochtencombinaties en nog veel meer centraal!

Voordelen van de Race Academy:

De kartlessen worden gegeven door karters en instructeurs die veel ervaring hebben in de sport. Het abonnement is maandelijks opzegbaar en je bepaalt zelf waar & wanneer je traint.

Elke woensdag 18.30 - 20.00 uur & geselecteerde zondagen 9.15 - 10.45 uur

#JoinTheRace

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door heel Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Je hebt geen eigen kart of spullen nodig, alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, dus waar wacht je nog op?

Vragen? Mail gerust naar info@denhartogracing.com.