Kartlessen Powerarea Lemiers: eerste kartles gratis!

Dé kartschool van Zuid Limburg!
dhr

Kartles Lemiers (Zuid-Limburg)

Den Hartog Racing verzorgt de kartlessen bij Powerarea in Lemiers, Zuid Limburg. Onder leiding van zeer ervaren trainers worden de kinderen begeleid in de kartsport. Droom jij er dus van om een échte coureur te worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk ook ons eigen talententeam, waarin rijders uit onze opleidingen begeleid worden in het rijden van wedstrijden.

Op deze grote indoor kartbaan rijden we met elektrische karts, die niet alleen milieubewust zijn, maar ook nog eens erg snel. De kartlessen bij Powerarea Lemiers-Vaals vallen onder de kartschool van Den Hartog Racing. Jouw eerste kartles ontvang je gratis, dus waar wacht je nog op?

Praktische informatie locatie
Waar?
Powerarea Lemiers-Vaals
Wanneer?
Elke woensdag 18.30 – 20.00 uur.
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Alle kinderen vanaf 1,40 meter tot 18 jaar oud.
KNAF
Aanmelden?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.

Kartles Powerarea Lemiers-Vaals

De kartlessen bij Powerarea Lemiers-Vaals zijn voor alle kinderen tot 18 jaar oud. Elk kind met een minimale lengte van 1,40 meter kan hier dan ook aan deelnemen. Mét of zonder ervaring: wij zorgen ervoor dat er voor iedereen een uitdaging is tijdens deze kartcursus. Leden kunnen zelf bepalen hoe vaak ze training volgen en waar & wanneer ze willen.

Je hebt geen eigen outfit nodig, instappen en racen maar!

Inhoud kartlessen

Tijdens de kartschool ga je aan de slag met ruim 30 verschillende oefeningen. Elke kartles duurt anderhalf uur, waarin we theorie en praktijk behandelen. Vooral de praktijk is natuurlijk het leukste gedeelte, dus dat proberen we dan ook zo veel mogelijk te doen. Gemiddeld rijd je elke les minimaal drie heats. Iedere training kent een ander onderwerp waarmee we jou als coureur verder helpen. Zo kun je de ene week aan de slag gaan met de ideale racelijn, de andere keren staan remoefeningen, pitstops, bochtencombinaties en nog veel meer centraal!

Hoe werkt onze kartschool?

Wat anderen zeggen

Folko
Lees verder
Mijn zoontje Leroy neemt deel aan de lessen van Den hartog racing. Hij heeft het super naar zijn zin, De trainers zijn erg vriendelijk en leggen het goed uit. Binnenkort gaat Leroy zijn eerste clubwedstrijdje mee doen. Voor iedereen die wil leren karten aan te raden.
Maureen
Lees verder
Super leuke locaties, fijne afwisselende trainingen, goed georganiseerde wedstrijden. leerkrachten zijn ook aardig en behulpzaam erg fijn voor de kinderen om kennis te maken met de sport en wedstrijden.
Corine
Lees verder
Bij Den Hartog Racing staat plezier voorop. Dat merk je ook tijdens de trainingen. Rick en zijn enthousiaste team staan altijd klaar voor de kinderen met tips en tricks. De communicatie met de kinderen verloopt serieus, gezellig en de jongens staan open voor alle vragen. Ook de communicatie met de ouders verloopt snel en prettig. Rick staat echt voor zijn motto en is echt heel goed op weg om karten toegankelijk te maken voor ieder kind met een droom of voor de kinderen die lol hebben in t karten. Dan kun je ook nog kiezen tussen meerdere kartbanen waardoor er ruime keus is en mogelijkheden om je skills te verbeteren en te blijven ontwikkelen. Kortom Den Hartog Racing is echt een aanrader voor een ieder met hart voor karten en racen!
Sabina
Lees verder
Onze zoon van 8 volgt nu sinds vorige maand kartlessen bij den hartog racing. Iedere week zien we hem genieten, zien we hem sneller worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Een leuk team en goede begeleiding. Zeker een aanrader.
Jerney
Lees verder
Mijn zoon Reno volgt sindskort kartels bij Den Hartog racing. Doordat het betaalbaar is, is zijn grote droom uitgekomen. Hij vindt t geweldig en de theorie lessen ook leerzaam en leuk. Hij geniet echt elke week!!!
Christiaan
Lees verder
Goed georganiseerde trainingen. Iedereen word goed op de hoogte gehouden van de data en tijden bijvoorbeeld : wanneer er een club race , training , speciale evenement is. Duidelijk instructies op de site
Marcel
Lees verder
Mijn zoon krijgt nu enkele maanden kartles van Den Hartog Racing. Echt geweldig om te zien dat hij op zijn eigen tempo mag leren en dat hij middels positieve stimulans steeds meer bewust begint te worden van zijn eigen kunnen. Wij gaan iedere week met veel plezier naar de lessen! Ga zo door mannen!
Niek
Lees verder
2 jaar geleden ben ik begonnen met kartlessen bij Rick, erg veel geleerd en altijd leuk gehad! Inmiddels doe ik mee aan het race team van Den Hartog Racing en nogsteeds is de begeleiding van Rick en het team fenomenaal goed! Ook doe ik nogsteeds mee aan de race academy en leer keer op keer weer nieuwe dingen over het karten.
Sven
Lees verder
Mijn zoon volgt de trainingen met heel veel plezier. Hij heeft veel geleerd en zijn tijden beginnen erg snel te worden. Vind je karten leuk en wil je je tijden verbeteren, dan is dit een absolute aanrader.
Markus
Lees verder
In januari ben ik begonnen met kartles bij Den Hartog Racing en het is echt supercool! De trainers zijn aardig en we mogen leuke dingen doen en veel karten. Groetjes Markus
Vorige
Volgende

Elke woensdag 18.30 - 20.00 uur

Eerste kartles gratis!