Kartlessen ZERO55 Apeldoorn: eerste kartles gratis!

dhr

Kartles Apeldoorn

Bij ZERO55 Apeldoorn (omgeving Deventer, Arnhem, Amersfoort) organiseert Den Hartog Racing elke week uitdagende kartlessen voor kinderen. Deze kartcursus is onderdeel van onze kartschool. Beginnend of gevorderd: iedereen tot 18 jaar oud is van harte welkom om te trainen op de aangesloten kartbanen. Meld je aan en bepaal zelf waar & wanneer je de kartlessen volgt! Op deze website geven we je alle informatie over deze unieke kartlessen. Race je mee? Jouw eerste kartles ontvang je gratis, dus waar wacht je nog op?

#JoinTheRace

Praktische informatie locatie
Waar?
ZERO55 Apeldoorn
Wanneer?
Woensdag 19.00 – 20.30 uur.
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Iedereen vanaf 1,40 meter tot 18 jaar oud.
KNAF
Aanmelden?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.
Rick den Hartog

Kartlessen Apeldoorn

De kartlessen in Apeldoorn zijn voor kinderen tot 18 jaar oud met een minimumlengte van 1,40 meter. Scheur jij straks ook in de elektrische karts over deze kartbaan met een binnen- én buitengedeelte? Onze kartschool is een unieke samenwerking tussen Den Hartog Racing en verschillende kartbanen. Hiermee maken we de karsport voor alle jeugd toegankelijk. Leden kunnen zelf bepalen waar, wanneer en hoe vaak ze training volgen. Altijd in Apeldoorn karten of elke keer een andere kartbaan bezoeken: je mag het zelf invullen. Uniek in Nederland!

Voor deze kartlessen is geen eigen kart of eigen outfit benodigd.

Inhoud kartlessen Apeldoorn

Tijdens onze karttrainingen bij ZERO55 Apeldoorn krijg je meer dan 30 verschillende opdrachten en oefeningen. Een kartles duurt 1,5 uur, waarin we theorie afwisselen met vooral veel praktijk. We beginnen tijdens elke kartles met een stukje theorie, waarna we dit gaan oefenen op de kartbaan. Onderwerpen die centraal staan zijn bijvoorbeeld de snelste lijn over het circuit, inhalen, verdedigen, starten, racen, remmen, concentratie en nog veel meer. 

Hoe werkt onze kartschool?

Wat anderen zeggen

Folko
Lees verder
Mijn zoontje Leroy neemt deel aan de lessen van Den hartog racing. Hij heeft het super naar zijn zin, De trainers zijn erg vriendelijk en leggen het goed uit. Binnenkort gaat Leroy zijn eerste clubwedstrijdje mee doen. Voor iedereen die wil leren karten aan te raden.
Maureen
Lees verder
Super leuke locaties, fijne afwisselende trainingen, goed georganiseerde wedstrijden. leerkrachten zijn ook aardig en behulpzaam erg fijn voor de kinderen om kennis te maken met de sport en wedstrijden.
Corine
Lees verder
Bij Den Hartog Racing staat plezier voorop. Dat merk je ook tijdens de trainingen. Rick en zijn enthousiaste team staan altijd klaar voor de kinderen met tips en tricks. De communicatie met de kinderen verloopt serieus, gezellig en de jongens staan open voor alle vragen. Ook de communicatie met de ouders verloopt snel en prettig. Rick staat echt voor zijn motto en is echt heel goed op weg om karten toegankelijk te maken voor ieder kind met een droom of voor de kinderen die lol hebben in t karten. Dan kun je ook nog kiezen tussen meerdere kartbanen waardoor er ruime keus is en mogelijkheden om je skills te verbeteren en te blijven ontwikkelen. Kortom Den Hartog Racing is echt een aanrader voor een ieder met hart voor karten en racen!
Sabina
Lees verder
Onze zoon van 8 volgt nu sinds vorige maand kartlessen bij den hartog racing. Iedere week zien we hem genieten, zien we hem sneller worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Een leuk team en goede begeleiding. Zeker een aanrader.
Jerney
Lees verder
Mijn zoon Reno volgt sindskort kartels bij Den Hartog racing. Doordat het betaalbaar is, is zijn grote droom uitgekomen. Hij vindt t geweldig en de theorie lessen ook leerzaam en leuk. Hij geniet echt elke week!!!
Christiaan
Lees verder
Goed georganiseerde trainingen. Iedereen word goed op de hoogte gehouden van de data en tijden bijvoorbeeld : wanneer er een club race , training , speciale evenement is. Duidelijk instructies op de site
Marcel
Lees verder
Mijn zoon krijgt nu enkele maanden kartles van Den Hartog Racing. Echt geweldig om te zien dat hij op zijn eigen tempo mag leren en dat hij middels positieve stimulans steeds meer bewust begint te worden van zijn eigen kunnen. Wij gaan iedere week met veel plezier naar de lessen! Ga zo door mannen!
Niek
Lees verder
2 jaar geleden ben ik begonnen met kartlessen bij Rick, erg veel geleerd en altijd leuk gehad! Inmiddels doe ik mee aan het race team van Den Hartog Racing en nogsteeds is de begeleiding van Rick en het team fenomenaal goed! Ook doe ik nogsteeds mee aan de race academy en leer keer op keer weer nieuwe dingen over het karten.
Sven
Lees verder
Mijn zoon volgt de trainingen met heel veel plezier. Hij heeft veel geleerd en zijn tijden beginnen erg snel te worden. Vind je karten leuk en wil je je tijden verbeteren, dan is dit een absolute aanrader.
Markus
Lees verder
In januari ben ik begonnen met kartles bij Den Hartog Racing en het is echt supercool! De trainers zijn aardig en we mogen leuke dingen doen en veel karten. Groetjes Markus
Previous
Next

Woensdag 19.00 - 20.30 uur

Eerste kartles gratis!