fbpx

Kartlessen Race Planet Amsterdam

Race Academy
dhr

Kartles Amsterdam

Bij Race Planet Amsterdam (onderdeel van Bleekemolens Race Planet en in de omgeving van Haarlem en Almere) organiseert Den Hartog Racing unieke kartlessen voor kinderen en jeugd tot 18 jaar oud. Deze kartlessen zijn onderdeel van onze de Race Academy. Iedereen vanaf 1,55 meter is van harte welkom om te trainen op de aangesloten kartbanen. Word lid van onze Race Academy en bepaal zelf waar & wanneer je de kartlessen volgt! Bijvoorbeeld kartles in Amsterdam volgen of op de andere aangesloten kartbanen. Hieronder vind je meer informatie over de kartlessen in Amsterdam. Race je mee? Jouw eerste kartles ontvang je gratis, dus waar wacht je nog op?

#JoinTheRace

Praktische informatie locatie
Waar?
Race Planet Amsterdam
Wanneer?
Maandag 18.00 – 19.30 uur en 19.45 – 21.15 uur. Nieuw? Start in de vroege groep.
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Alle kinderen vanaf 1,55 meter tot 18 jaar oud.
KNAF
Inschrijven?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.
kartles amsterdam

Kartlessen Amsterdam

De kartlessen in Amsterdam zijn speciaal voor alle jeugd tot 18 jaar oud met een minimumlengte van 1,55 meter. Deze kartlessen behoren tot de Race Academy: een samenwerking tussen Den Hartog Racing en kartbanen door heel Nederland. Hiermee maken we de karsport voor alle kinderen in Nederland toegankelijk. Je kunt zelf bepalen hoe vaak, waar & wanneer je traint. Altijd in Amsterdam karten of elke week een andere kartbaan bezoeken: je mag het helemaal zelf indelen. Dat concept is uniek in Nederland!

Voor deze kartlessen heb je geen eigen kart of kleding nodig, dit leen je allemaal op de kartbaan. Instappen en scheuren maar…

Inhoud kartlessen Amsterdam

Tijdens onze karttrainingen bij Race Planet Amsterdam krijg je ruim 30 uitdagende opdrachten en oefeningen. Een kartles duurt 1,5 uur, waarin we theorie afwisselen met vooral veel praktijk. Lekker racen! We starten elke training met een beetje theorie, waarna we dit gaan oefenen op de kartbaan. Onderwerpen die centraal staan zijn bijvoorbeeld de snelste racelijn, inhaalacties, verdedigen, startjes, races rijden, remmen, concentratie en nog veel meer. We helpen je daarnaast om je als coureur te ontwikkelen. Bouw een fanbase op, vind sponsors, presenteer je duidelijk en wees vooral jezelf! Word jij de nieuwe Max Verstappen? Het start bij kartles in Amsterdam!

Voordelen van de Race Academy:

De kartlessen worden georganiseerd door zeer ervaren coaches. Je kunt het abonnement altijd kosteloos opzeggen en je kan zelf bepalen waar (op verschillende kartbanen) en wanneer (op verschillende tijdstippen en dagen) je gaat racen. Heb je nog vragen naar aanleiding van de kartsport? Stuur ons dan gerust een e-mail, dan helpen we je natuurlijk graag verder.

Wat anderen zeggen

Folko
Lees verder
Mijn zoontje Leroy neemt deel aan de lessen van Den hartog racing. Hij heeft het super naar zijn zin, De trainers zijn erg vriendelijk en leggen het goed uit. Binnenkort gaat Leroy zijn eerste clubwedstrijdje mee doen. Voor iedereen die wil leren karten aan te raden.
Maureen
Lees verder
Super leuke locaties, fijne afwisselende trainingen, goed georganiseerde wedstrijden. leerkrachten zijn ook aardig en behulpzaam erg fijn voor de kinderen om kennis te maken met de sport en wedstrijden.
Corine
Lees verder
Bij Den Hartog Racing staat plezier voorop. Dat merk je ook tijdens de trainingen. Rick en zijn enthousiaste team staan altijd klaar voor de kinderen met tips en tricks. De communicatie met de kinderen verloopt serieus, gezellig en de jongens staan open voor alle vragen. Ook de communicatie met de ouders verloopt snel en prettig. Rick staat echt voor zijn motto en is echt heel goed op weg om karten toegankelijk te maken voor ieder kind met een droom of voor de kinderen die lol hebben in t karten. Dan kun je ook nog kiezen tussen meerdere kartbanen waardoor er ruime keus is en mogelijkheden om je skills te verbeteren en te blijven ontwikkelen. Kortom Den Hartog Racing is echt een aanrader voor een ieder met hart voor karten en racen!
Sabina
Lees verder
Onze zoon van 8 volgt nu sinds vorige maand kartlessen bij den hartog racing. Iedere week zien we hem genieten, zien we hem sneller worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Een leuk team en goede begeleiding. Zeker een aanrader.
Jerney
Lees verder
Mijn zoon Reno volgt sindskort kartels bij Den Hartog racing. Doordat het betaalbaar is, is zijn grote droom uitgekomen. Hij vindt t geweldig en de theorie lessen ook leerzaam en leuk. Hij geniet echt elke week!!!
Christiaan
Lees verder
Goed georganiseerde trainingen. Iedereen word goed op de hoogte gehouden van de data en tijden bijvoorbeeld : wanneer er een club race , training , speciale evenement is. Duidelijk instructies op de site
Marcel
Lees verder
Mijn zoon krijgt nu enkele maanden kartles van Den Hartog Racing. Echt geweldig om te zien dat hij op zijn eigen tempo mag leren en dat hij middels positieve stimulans steeds meer bewust begint te worden van zijn eigen kunnen. Wij gaan iedere week met veel plezier naar de lessen! Ga zo door mannen!
Niek
Lees verder
2 jaar geleden ben ik begonnen met kartlessen bij Rick, erg veel geleerd en altijd leuk gehad! Inmiddels doe ik mee aan het race team van Den Hartog Racing en nogsteeds is de begeleiding van Rick en het team fenomenaal goed! Ook doe ik nogsteeds mee aan de race academy en leer keer op keer weer nieuwe dingen over het karten.
Sven
Lees verder
Mijn zoon volgt de trainingen met heel veel plezier. Hij heeft veel geleerd en zijn tijden beginnen erg snel te worden. Vind je karten leuk en wil je je tijden verbeteren, dan is dit een absolute aanrader.
Markus
Lees verder
In januari ben ik begonnen met kartles bij Den Hartog Racing en het is echt supercool! De trainers zijn aardig en we mogen leuke dingen doen en veel karten. Groetjes Markus
Previous
Next

Elke maandag 18.00 - 19.30 uur & 19.45 - 21.15 uur

#JoinTheRace

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig;Β alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.