fbpx

Kartlessen ZERO55 Enschede

Race Academy
dhr

Kartles Enschede

De kartbaan van ZERO55 Enschede (omgeving Oldenzaal, Hengelo, Almelo) is onderdeel van de unieke Race Academy van Den Hartog Racing. We organiseren hier wekelijks leuke, laagdrempelige kartlessen voor kinderen. We maken het echter wel uitdagend met ruim 30 verschillende oefeningen! De kartlessen in Enschede zijn voor alle kinderen tot 18 jaar oud en met een lengte van minimaal 1,40 meter. Door onze Race Academy kan je zelf bepalen waar & wanneer je de kartlessen volgt! Op deze website geven we je alle informatie over deze unieke opzet. Heb jij er ook al zin in? Jouw eerste kartles ontvang je gratis, dus waar wacht je nog op?

#JoinTheRace

Praktische informatie locatie
Waar?
ZERO55 Enschede
Wanneer?
Zondag 18.30 – 20.00 uur
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Alle kinderen vanaf 1,40 meter tot 18 jaar oud.
KNAF
Inschrijven?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.
kartlessen enschede

Kartlessen Enschede

Karten in Enschede doe je op de spectaculaire indoor kartbaan van ZERO55. De kartlessen die hier georganiseerd worden zijn speciaal voor kinderen tot 18 jaar oud met een minimumlengte van 1,40 meter. Race jij straks ook met de snelle elektrische karts? De kartlessen zijn onderdeel van onze Race Academy: een unieke samenwerking tussen Den Hartog Racing en verschillende kartbanen in Nederland. Hiermee maken we de karsport voor alle jeugd toegankelijk, dus ook voor jou! Onder het motto ‘iedereen kan racen’, is toestroom tot deze Race Academy heel eenvoudig. Inschrijven en meedoen, het was nog nooit zo makkelijk om te beginnen met racen. Je mag zelf bepalen hoe vaak, waar en wanneer je training volgt. Dat is uniek in Nederland!

Voor deze kartlessen heb je geen eigen kart of eigen outfit nodig! Instappen en scheuren maar…

Inhoud karttraining Enschede

Elke kartles van de Race Academy duurt 1,5 uur, waarin we theorie afwisselen met vooral veel praktijk. Je krijgt namelijk meer dan 30 verschillende oefeningen. We beginnen tijdens elke karttraining met theorie, waarna we dit in praktijk gaan brengen in de karts. We hebben het hier over de ideale racelijn, inhalen, verdedigen, starten, sportiviteit, remmen, zithouding en nog veel meer. Daarnaast helpen we je om je als coureur te ontwikkelen. Heb je zelf vragen over de kartsport? Dan zorgen wij dat je een goed advies krijgt!

Voordelen van de Race Academy:

De kartlessen worden gegeven door coaches die veel ervaring hebben in de kartsport. Je kunt het abonnement maandelijks opzeggen en je kan zelf bepalen waar (op verschillende kartbanen) en wanneer (op verschillende tijdstippen en dagen) je gaat karten. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons dan een e-mail, dan helpen we je vrijblijvend verder. Wij vinden het leuk om je te helpen met je eerste stappen in de karting!

Elke zondag 18.30 - 20.00 uur

#JoinTheRace

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door heel Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Je hebt geen eigen kart of spullen nodig, alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, dus waar wacht je nog op?

Vragen? Mail gerust naar info@denhartogracing.com.