fbpx

Kartlessen ZERO55 Enschede

Race Academy
dhr

Kartles Enschede

De kartbaan van ZERO55 Enschede (omgeving Oldenzaal, Hengelo, Almelo) is onderdeel van de unieke Race Academy van Den Hartog Racing. We organiseren hier wekelijks leuke, laagdrempelige kartlessen voor kinderen. We maken het echter wel uitdagend met ruim 30 verschillende oefeningen! De kartlessen in Enschede zijn voor alle kinderen tot 18 jaar oud en met een lengte van minimaal 1,40 meter. Door onze Race Academy kan je zelf bepalen waar & wanneer je de kartlessen volgt! Op deze website geven we je alle informatie over deze unieke opzet. Heb jij er ook al zin in? Jouw eerste kartles ontvang je gratis, dus waar wacht je nog op?

#JoinTheRace

Praktische informatie locatie
Waar?
ZERO55 Enschede
Wanneer?
Dinsdag 19.00 – 20.30 uur
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Alle kinderen vanaf 1,40 meter tot 18 jaar oud.
KNAF
Inschrijven?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.
kartlessen enschede

Kartlessen Enschede

Karten in Enschede doe je op de spectaculaire indoor kartbaan van ZERO55. De kartlessen die hier georganiseerd worden zijn speciaal voor kinderen tot 18 jaar oud met een minimumlengte van 1,40 meter. Race jij straks ook met de snelle elektrische karts? De kartlessen zijn onderdeel van onze Race Academy: een unieke samenwerking tussen Den Hartog Racing en verschillende kartbanen in Nederland. Hiermee maken we de karsport voor alle jeugd toegankelijk, dus ook voor jou! Onder het motto ‘iedereen kan racen’, is toestroom tot deze Race Academy heel eenvoudig. Inschrijven en meedoen, het was nog nooit zo makkelijk om te beginnen met racen. Je mag zelf bepalen hoe vaak, waar en wanneer je training volgt. Dat is uniek in Nederland!

Voor deze kartlessen heb je geen eigen kart of eigen outfit nodig! Instappen en scheuren maar…

Inhoud karttraining Enschede

Elke kartles van de Race Academy duurt 1,5 uur, waarin we theorie afwisselen met vooral veel praktijk. Je krijgt namelijk meer dan 30 verschillende oefeningen. We beginnen tijdens elke karttraining met theorie, waarna we dit in praktijk gaan brengen in de karts. We hebben het hier over de ideale racelijn, inhalen, verdedigen, starten, sportiviteit, remmen, zithouding en nog veel meer. Daarnaast helpen we je om je als coureur te ontwikkelen. Heb je zelf vragen over de kartsport? Dan zorgen wij dat je een goed advies krijgt!

Voordelen van de Race Academy:

De kartlessen worden gegeven door coaches die veel ervaring hebben in de kartsport. Je kunt het altijd kosteloos opzeggen en je kan zelf bepalen waar (op verschillende kartbanen) en wanneer (op verschillende tijdstippen en dagen) je gaat karten. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons dan een e-mail, dan helpen we je vrijblijvend verder. Wij vinden het leuk om je te helpen met je eerste stappen in de karting!

Wat anderen zeggen

Folko
Lees verder
Mijn zoontje Leroy neemt deel aan de lessen van Den hartog racing. Hij heeft het super naar zijn zin, De trainers zijn erg vriendelijk en leggen het goed uit. Binnenkort gaat Leroy zijn eerste clubwedstrijdje mee doen. Voor iedereen die wil leren karten aan te raden.
Maureen
Lees verder
Super leuke locaties, fijne afwisselende trainingen, goed georganiseerde wedstrijden. leerkrachten zijn ook aardig en behulpzaam erg fijn voor de kinderen om kennis te maken met de sport en wedstrijden.
Corine
Lees verder
Bij Den Hartog Racing staat plezier voorop. Dat merk je ook tijdens de trainingen. Rick en zijn enthousiaste team staan altijd klaar voor de kinderen met tips en tricks. De communicatie met de kinderen verloopt serieus, gezellig en de jongens staan open voor alle vragen. Ook de communicatie met de ouders verloopt snel en prettig. Rick staat echt voor zijn motto en is echt heel goed op weg om karten toegankelijk te maken voor ieder kind met een droom of voor de kinderen die lol hebben in t karten. Dan kun je ook nog kiezen tussen meerdere kartbanen waardoor er ruime keus is en mogelijkheden om je skills te verbeteren en te blijven ontwikkelen. Kortom Den Hartog Racing is echt een aanrader voor een ieder met hart voor karten en racen!
Sabina
Lees verder
Onze zoon van 8 volgt nu sinds vorige maand kartlessen bij den hartog racing. Iedere week zien we hem genieten, zien we hem sneller worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Een leuk team en goede begeleiding. Zeker een aanrader.
Jerney
Lees verder
Mijn zoon Reno volgt sindskort kartels bij Den Hartog racing. Doordat het betaalbaar is, is zijn grote droom uitgekomen. Hij vindt t geweldig en de theorie lessen ook leerzaam en leuk. Hij geniet echt elke week!!!
Christiaan
Lees verder
Goed georganiseerde trainingen. Iedereen word goed op de hoogte gehouden van de data en tijden bijvoorbeeld : wanneer er een club race , training , speciale evenement is. Duidelijk instructies op de site
Marcel
Lees verder
Mijn zoon krijgt nu enkele maanden kartles van Den Hartog Racing. Echt geweldig om te zien dat hij op zijn eigen tempo mag leren en dat hij middels positieve stimulans steeds meer bewust begint te worden van zijn eigen kunnen. Wij gaan iedere week met veel plezier naar de lessen! Ga zo door mannen!
Niek
Lees verder
2 jaar geleden ben ik begonnen met kartlessen bij Rick, erg veel geleerd en altijd leuk gehad! Inmiddels doe ik mee aan het race team van Den Hartog Racing en nogsteeds is de begeleiding van Rick en het team fenomenaal goed! Ook doe ik nogsteeds mee aan de race academy en leer keer op keer weer nieuwe dingen over het karten.
Sven
Lees verder
Mijn zoon volgt de trainingen met heel veel plezier. Hij heeft veel geleerd en zijn tijden beginnen erg snel te worden. Vind je karten leuk en wil je je tijden verbeteren, dan is dit een absolute aanrader.
Markus
Lees verder
In januari ben ik begonnen met kartles bij Den Hartog Racing en het is echt supercool! De trainers zijn aardig en we mogen leuke dingen doen en veel karten. Groetjes Markus
Previous
Next

Elke dinsdag 19.00 - 20.30 uur

#JoinTheRace

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig; alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.