fbpx

Zwarte motorhelm kopen, verschillende soorten!

Ben je op zoek naar een zwarte motorhelm? Wil je een zwarte motorhelm kopen/aanschaffen? Dan zijn er ontzettend veel verschillende mogelijkheden, zwart is namelijk één van de populairste kleuren voor een helm. Veel motorrijders dragen een zwarte helm. Daarnaast is een motorhelm (een integraalhelm) geschikt om mee te karten. In dit artikel vertellen we je meer over zwarte motorhelmen.

Zwarte motorhelm kopen

Een zwarte motorhelm heb je natuurlijk in verschillende soorten en maten. Daarnaast kun je het zo duur maken als je zelf wilt, de kosten heb je zelf in de hand. Je kunt voor onder de € 100,00 klaar zijn, maar je kunt ook richting de € 1000,00 aan een motorhelm uitgeven. Aan de prijs kun je vaak ook de kwaliteit zien; een duurdere helm is over het algemeen veiliger dan een goedkope motorhelm. Het oog wil echter ook wat!

Zo kun je kiezen uit mat zwart of glanzend zwart. Helemaal zwart of gecombineerd met kleuren. Er is van alles mogelijk! Hieronder lichten we een aantal zwarte motorhelmen uit.

Lees ook: motorhelmen voor onder de € 60,00!

Motorhelm ook geschikt om mee te karten?

Ja! Als je naar een kartbaan gaat en daar een helm leent, heb je meestal ook een motorhelm op. Er zijn namelijk wel speciale karthelmen, maar deze zijn vaak duurder dan motorhelmen. Een motorhelm biedt echter voldoende bescherming om mee te karten. Let op; heb je een eigen kart en ga je daar regelmatig mee rijden? Dan zal de snelheid vaak oplopen, waardoor het verstandig is om een goede karthelm te overwegen. Tot die tijd kun je prima een motorhelm dragen!

Zwarte motorhelmen: bekijk opties!

Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende helmen te verkrijgen, maar waar moet je nu op letten? Allereerst is het belangrijk dat de helm goed aansluit op je gezicht, hij mag best wel een beetje strak zitten. Het gaat immers om veiligheid! Naast veiligheid wil je natuurlijk ook een mooie zwarte helm, maar iedereen heeft daarin een andere smaak. Daarom hebben we hieronder een aantal zwarte motorhelmen uitgelicht:

Een andere zwarte motorhelm?

Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit vele honderden motorhelmen die online te verkrijgen zijn. Belangrijk is in ieder geval dat de maat goed is en dat de helm lekker zit. Je zal ‘m namelijk uren dragen en dan kan een drukplekje in de helm erg vervelend zijn. Probeer in dat geval ook eens een andere motorhelm.

Lees ook: een beslagen vizier voorkomen doe je met deze tips!

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig; alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.