fbpx

4 redenen om te gaan karten als date!

Karten als date

Gezellig samen karten en elkaar beter leren kennen… Het klinkt al ontzettend sprookjesachtig. Maar, een stoffige kartbaan is helemaal niet zo romantisch als een knus restaurantje ergens aan de gracht in Amsterdam. Waarom is karten als date dan toch een goed idee? Wij sommen de voordelen op (de nadelen mag je zelf bedenken 😉).

1. Het is origineel!

Een keertje wat anders, dat is natuurlijk al een goede reden om jouw aanstaande liefde mee te nemen naar een kartbaan. Altijd maar dat zelfde hapje eten, dat worden we nu ook wel een beetje zat. Wees creatief, neem jouw date mee naar een kartbaan om hem of haar alvast alle hoeken te laten zien (van het circuit dan, hé).

2. Leer elkaars uitersten kennen!

Nu kunnen we meteen zien wie van de twee het fanatiekst is. Wie kan er het minst tegen zijn of haar verlies? Belangrijk om te weten in een relatie! Lopen de gemoederen té hoog op om te winnen op de baan? Dan weet je ook voldoende…

Tip!

Zorg dat jij de winnaar op de kartbaan wordt met behulp van deze tips. Dan kan je direct wat indruk maken…

3. Karten is niet ongemakkelijk!

Een hapje eten of een bezoekje aan de bioscoop… ‘Wat moet ik zeggen?’ ‘Pak ik haar hand vast?’ Heel awkward, voorkom het met een ritje op de kartbaan. Ik heb namelijk goed nieuws; hier kán je elkaars handen niet eens vast houden, hoef je geen oogcontact te maken en hoef je al helemaal niets tegen elkaar te zeggen. Allebei lol hebben, dan ontstaat er daarna sowieso wel een gesprek over de ervaringen tijdens het rondje racen.

4. Karten versterkt de onderlinge connectie!

Onderzoek heeft uitgewezen dat als je samen een activiteit onderneemt waar adrenaline bij vrij komt, de onderlinge connectie versterkt wordt. Wat wil je nog meer tijdens je eerste date? Daar ben je toch naar opzoek? En je kan mij niet wijsmaken dat er tijdens het karten geen adrenaline vrijkomt.

Genoeg redenen om te gaan karten als date! Het is gewoon leuk, gezellig en sportief. Dat er maar veel sprookjesachtige kartkoppels mogen ontstaan op de Nederlandse kartbanen…

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

DE RACE ACADEMY IS WEER VAN START: INSTROMEN IN SEPTEMBER IS AAN TE RADEN VANWEGE DE VELE BEGINNERS!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig; alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.