Karten met korting: 3 tips & beste deals

Voordelig karten met korting? Het kan zowel in Nederland als in België! Bezoek een kartbaan met korting door middel van handige tips en deals. In deze blog sommen we de 3 mogelijkheden voor goedkoop karten op. 

Wat kost karten eigenlijk?

Karten staat erom bekend dat het wat prijziger kan zijn dan veel andere sporten. Toch zijn er ook opties om te karten met korting en het zo voordeliger te maken. We hebben een andere blog geschreven over de kosten van karten, daar vertellen we je precies hoeveel deze sport kost en waarom dit zo is.

Karten met korting: 3 opties

Er zijn 3 creatieve manieren om te karten met korting. Op deze manier wordt karten voordelig:

  1. Jouw tickets om te karten bestellen via Tripper.nl
  2. Onbeperkt karten op diverse kartbanen
  3. Kartlessen volgen

1. Jouw tickets om te karten bestellen via Tripper.nl

Tripper.nl is een handige website om jouw kartsessies met korting te bestellen. Op diverse kartbanen in Nederland en België kun je deze tickets inzetten en op deze manier heb je meer rijtijd voor minder geld. Ideaal voor de fanatieke karter, maar ook voor de beginnende rijder. Bekijk hier alle kartdeals.

2. Onbeperkt karten op diverse kartbanen

Er zijn verschillende kartbanen die het ‘onbeperkt karten’ concept aanbieden. Je kunt het eigenlijk een beetje vergelijken met een ‘All you can eat’ restaurant, maar dan in de vorm van rondjes rijden. Bij onbeperkt karten betaal je 1 bedrag en kun je vervolgens gedurende een bepaalde periode zoveel karten als je wil. Hoeveel sessies houd jij het vol?

Niet alle kartbanen organiseren dit, maar het is de moeite om eens na te vragen. Ook hebben sommige kartbanen korting voor members en dagen waarop karten voordeliger is (meestal doordeweeks).

3. Kartlessen volgen

Op veel kartbanen worden kartlessen aangeboden. Den Hartog Racing is de grootste aanbieder van kartlessen en hierbij geldt altijd dat de kartlessen voordeliger zijn dan losse sessies karten. Hiermee hebben wij de ambitie om de kartsport voor alle jeugd toegankelijk te maken. Bekijk hier meer informatie over de kosten van kartlessen.

We bieden zelfs de eerste kartles gratis aan. Voordeliger karten gaat niet lukken!

Alternatieven van karten met korting

Racen met een laag budget is altijd een uitdaging. De online wereld van simracing biedt daarvoor een uitkomst. Simracen is voordeliger dan karten en kun je eindeloos uitoefenen. Er zijn tegenwoordig ook steeds meer online toernooien en zelfs de officiële Formule 1 teams hebben hun online fabrieksrijders. Voldoende kansen om online een mooie carrière te starten.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.