fbpx

Thuis karten! Varianten nu de kartbanen gesloten zijn!

De kartbanen zijn helaas gesloten, maar dat hoeft niet te betekenen dat je helemaal niet meer kunt karten. Je moet wel een beetje creatief zijn en afwijken van de normale karts, maar beter iets dan niets! In deze Race Blog geven we een aantal ‘thuis karten’ ideeën.

Simulator racen

Allereerst heb je met een simulator natuurlijk uren raceplezier én kan je racen tegen je (online) vrienden zonder dat je de 1,5 meter regel overtreedt. Simracen krijgt sinds de coronacrisis een enorme boost, niet alleen voor ons als karters. Ook menig bekend autocoureur is online te vinden en ook jij kan hen treffen in online races. Hoe gaaf is dat! Wellicht neem je het binnenkort wel op tegen Max Verstappen, Lando Norris, Charles Leclerc of Beitske Visser. Het ‘enige’ wat je nodig hebt is een (spel)computer en het liefst een simulator set-up.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Thuis karten door je woonkamer!

Ben je niet zo van het ‘online’? Dan kan je ook in je eigen woonkamer gaan scheuren met een Crazy Kart! Dat deze mini karts plezier opleveren is zeker, alhoewel je het natuurlijk niet moet vergelijken met echt karten. Bekijk dit filmpje maar eens:

Tekst gaat verder onder de video.

Crazy Kart aanschaffen!

Zoals je ziet heb je niet een enorm oppervlak nodig voor het thuis karten. Met deze crazy karts hebben kinderen, maar ook volwassenen gegarandeerd plezier! Benieuwd waar je deze kunt kopen? Simpel via Bol.com, kijk hier maar eens.

Mario ‘thuis’ karten! 😂

Yep, we kunnen er natuurlijk niet omheen. De voordeligste manier om thuis te karten is door middel van Mario Kart. Misschien niet de leukste manier, maar je kan wel thuis lol hebben of zelfs online spelen tegen je vrienden. Misschien is de beste optie tóch om te wachten totdat de kartbanen weer openen. Of… Misschien is er een andere oplossing, maar daar moet je wel je tuin voor opofferen! De man in onderstaande video helpt je graag verder om een kartbaan in je tuin aan te leggen. Hij geeft je enkele ‘briljante’ tips! 🤣

Toch maar niet thuis karten?

Houd jezelf dan scherp door goed te blijven trainen. Benieuwd hoe je dat thuis kan doen? Lees dan hier verder.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig; alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.