fbpx

Tip voor Grip van Niels Langeveld!

In de nieuwe serie #TipVoorGrip geven professionele autocoureurs hun GOUDEN TIP om een goede carrière in de kart- en autosport vorm te geven. Wat moet je juist wél doen of juist niet om je dromen binnen de kart- of autosport waar te maken? We vroegen het aan bekende Nederlandse autosporters. In deze blog krijg je de ultieme racetip van Niels Langeveld, autocoureur en net als de gebroeders Coronel rijdend met een ERU Prestige kaashelm.

Wie is Niels Langeveld?

Niels Langeveld is gestart met racen toen hij 20 jaar oud was, hét bewijs dat leeftijd niet áltijd belangrijk is. Inmiddels is hij over de hele wereld te vinden en racet hij het liefst met nummer 10. Voordat we je de gouden tip van Niels geven, hebben we hem een aantal vragen gesteld.

De Tip voor Grip van Niels Langeveld

De ultieme racetip van Langeveld:

”De echte winnaars zijn de verliezers die nooit opgeven. Autosport is business. Zorg dat je op een creatieve manier je doelen en dromen probeert te realiseren.”

Wat wil je nog meer meegeven?

Op de vraag of Niels nog meer mee wilt geven aan beginnende karters of autosporters, antwoordt hij het volgende:

”Vraag om hulp en advies aan mensen die het al eens hebben ervaren. Zoek de kortste weg om je doelen te bereiken en maak niet de fout die al veel mensen eerder hebben gemaakt. Dit doe je door simpelweg advies in te winnen.”

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

DE RACE ACADEMY IS WEER VAN START: INSTROMEN IN SEPTEMBER IS AAN TE RADEN VANWEGE DE VELE BEGINNERS!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig; alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.