Buitenlandreis 2024: Hongarije

dhr
kart kamp

Op maandag 22 juli, dinsdag 23 juli en woensdag 24 juli 2024 organiseren wij de allereerste Den Hartog Racing buitenlandreis! We gaan naar Boedapest in Hongarije om hier samen met jullie 3 mooie kartbanen te bezoeken. Ga je mee? Bekijk hieronder alle informatie & combineer deze gave reis met een bezoek aan de Formule 1 Grand Prix van Hongarije (19, 20 & 21 juli 2024).

Let op: er is slechts zeer beperkt ruimte hieraan deel te nemen.

Hongarije 2024: de opzet

Het idee is ontstaan nadat wij afgelopen zomer zelf 7 kartbanen rondom Boedapest hebben bezocht. We werden hier zo hartelijk ontvangen dat we het idee kregen om dit volgend jaar samen met jullie te herhalen. 

Maandag 22 juli, dinsdag 23 juli en woensdag 24 juli bezoeken we daarom elke dag één kartbaan om op die kartbaan een Grand Prix in combinatie met een kartles te organiseren. Op elke kartbaan rijd je een training, kwalificatie en een race. Elke race kent een andere opzet en/of heeft een ander tactisch element (zoals een pitstop). Natuurlijk zijn wij er als trainers bij om jullie hierbij te ondersteunen.

Jullie als Race Academy leden zijn bij deze uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Deze uitnodiging gaat ook naar de kinderen die veel op de betreffende Hongaarse banen rijden. We hopen dat we op deze manier een unieke ervaring kunnen aanbieden met de Hongaarse racers.

De 3 wedstrijden vormen samen ook een mini kampioenschap, word jij de eerste buitenlandreis-kampioen?

Wat kun je verwachten?

  • Ongeveer 10 sessies karten op 3 mooie kartbanen rondom Boedapest (2x outdoor, 1x indoor) waarvan wij er reeds 2 bezocht/getest hebben (de bekendmaking van de kartbanen volgt op een later moment)
  • Goede Sodi karts
  • Op elke kartbaan rijd je een kartles in combinatie met een Grand Prix: training, kwalificatie & race (telkens met een andere opzet en/of tactisch element)
  • Mogelijk ook Hongaarse deelnemers
  • Mini competitie: op elke kartbaan scoor je punten
  • Bekers per racedag en voor het kampioenschap, een aandenken voor iedereen
  • Toffe ervaringen met andere deelnemers op unieke locaties
Wat is inbegrepen?
Wat is niet inbegrepen?

Let op: het vervoer en verblijf is niet inbegrepen. Je dient dit dus zelf te regelen. Op die manier kun je het verdere verloop van deze trip zelf invullen. Combineer het bijvoorbeeld met een bezoek aan Boedapest, een vakantie aan het Balatonmeer (op 1,5 uur rijden van Boedapest) en/of een bezoek aan de Formule 1 Grand Prix van Hongarije op 19, 20 en 21 juli 2024.

Programma

Op dit moment werken we aan het exact samenstellen van het programma, maar het belooft een waar spektakel te worden. Deelnemers houden we op de hoogte van het exacte programma, maar je kunt hier ongeveer rekening mee houden:

Datum
Tijd
Activiteit
Maandag 22 juli
16.00 – 21.00 uur
Kartbaan 1
Dinsdag 23 juli
16.00 – 21.00 uur
Kartbaan 2
Woensdag 24 juli
16.00 – 21.00 uur
Kartbaan 3

Belangrijke gegevens

  • Minimale lengte: 1,45 meter
  • Kosten: € 299,00 per deelnemer

 

Annuleringsvoorwaarden: tot 1 maand van tevoren kun je jouw deelname aan deze buitenlandreis annuleren. Je ontvangt dan het inschrijfgeld van € 299,00 retour. Annuleer je later? Dan vindt er geen restitutie plaats.

Inschrijven

Ga jij ook mee op deze buitenlandreis? Meld je dan aan via de activiteitenpagina in het dashboard. Het inschrijven voor deze trip werkt op dezelfde manier als het boeken van een training. Filter op ‘Event’ om de buitenlandreis te vinden.

In de maanden/weken voorafgaande aan de buitenlandreis houden we je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen, het programma en je benodigdheden. Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@denhartogracing.com.

Uitnodiging Hongarije 2

Neem contact met ons op!

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.