Kartlessen Antwerpen: eerste kartles gratis!

dhr

Kartles Antwerpen

Bij Den Hartog Racing kijken we vol verwachting uit naar het aanbieden van kartlessen in Antwerpen! Hoewel deze kans momenteel nog niet beschikbaar is, delen we graag onze plannen en ambities om onze kartschool naar Antwerpen uit te breiden. Ons doel is om karting voor iedereen aantrekkelijk en toegankelijk te maken, zelfs als je geen eigen kart hebt! Momenteel geven we les op verschillende locaties, maar Antwerpen staat nog niet op onze lijst. Ben je geΓ―nteresseerd om ons te helpen actief te worden in Antwerpen? Laat ons en de lokale kartbaan weten dat je interesse hebt. Samen kunnen we mogelijk onze kartschool naar Antwerpen brengen! Jouw eerste kartles is helemaal gratis. Sluit je aan en ontdek vandaag nog Den Hartog Racing!

#JoinTheRace

Bekijk waar we wΓ©l kartles geven

Enthousiast geworden en benieuwd naar de huidige leslocaties van onze kartschool? Klik op onderstaande knop en ontdek onze mogelijkheden voor het volgen van kartlessen in de omgeving. Je vindt de locaties en de tijdstippen waar we momenteel lesgeven. Meld je aan en doe mee!

Praktische informatie locatie
Waar?
Nog niet bekend
Wanneer?
Nog niet bekend
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Iedereen tot 18 jaar oud.
KNAF
Aanmelden?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.
kartlessen Antwerpen

Kartlessen Antwerpen

Verken de kartlessen in Antwerpen, speciaal ontworpen voor jongeren tot 18 jaar. Bij Den Hartog Racing is ons doel om de kartsport toegankelijk te maken voor alle kinderen in de Benelux. Bij onze trainingen heb je de vrijheid om zelf te bepalen wanneer en waar je wilt trainen, of je nu de voorkeur geeft aan Antwerpen of andere kartbanen wilt verkennen. Dit kun je gemakkelijk regelen via je persoonlijke account! Je hebt geen eigen kart of speciale uitrusting nodig; alles wordt voor je geregeld op de kartbaan. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ontdek zelf de opwinding van het racen!

Inhoud kartlessen Antwerpen

In Antwerpen vind je uitdagende activiteiten en oefeningen tijdens kartlessen. Gedurende anderhalf uur dompel je jezelf onder in een combinatie van praktijk en theorie, met voldoende rijtijd op de baan. Elke sessie begint met een korte introductie van de theoretische aspecten, gevolgd door hands-on oefeningen op het circuit. Hier leer je belangrijke vaardigheden zoals het verbeteren van je racelijn, succesvolle inhaalmanoeuvres uitvoeren, verdedigingstechnieken beheersen, races starten, remtechnieken perfectioneren en meer. We bieden ook ondersteuning voor jouw persoonlijke groei als coureur, inclusief tips over het aantrekken van sponsors en jezelf overtuigend presenteren. Wie weet zie je jezelf binnenkort achter het stuur op een echt kampioenschapscircuit. Het avontuur begint met kartlessen in Antwerpen!

Hoe werkt onze kartschool?

Wat anderen zeggen

Folko
Lees verder
Mijn zoontje Leroy neemt deel aan de lessen van Den hartog racing. Hij heeft het super naar zijn zin, De trainers zijn erg vriendelijk en leggen het goed uit. Binnenkort gaat Leroy zijn eerste clubwedstrijdje mee doen. Voor iedereen die wil leren karten aan te raden.
Maureen
Lees verder
Super leuke locaties, fijne afwisselende trainingen, goed georganiseerde wedstrijden. leerkrachten zijn ook aardig en behulpzaam erg fijn voor de kinderen om kennis te maken met de sport en wedstrijden.
Corine
Lees verder
Bij Den Hartog Racing staat plezier voorop. Dat merk je ook tijdens de trainingen. Rick en zijn enthousiaste team staan altijd klaar voor de kinderen met tips en tricks. De communicatie met de kinderen verloopt serieus, gezellig en de jongens staan open voor alle vragen. Ook de communicatie met de ouders verloopt snel en prettig. Rick staat echt voor zijn motto en is echt heel goed op weg om karten toegankelijk te maken voor ieder kind met een droom of voor de kinderen die lol hebben in t karten. Dan kun je ook nog kiezen tussen meerdere kartbanen waardoor er ruime keus is en mogelijkheden om je skills te verbeteren en te blijven ontwikkelen. Kortom Den Hartog Racing is echt een aanrader voor een ieder met hart voor karten en racen!
Sabina
Lees verder
Onze zoon van 8 volgt nu sinds vorige maand kartlessen bij den hartog racing. Iedere week zien we hem genieten, zien we hem sneller worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Een leuk team en goede begeleiding. Zeker een aanrader.
Jerney
Lees verder
Mijn zoon Reno volgt sindskort kartels bij Den Hartog racing. Doordat het betaalbaar is, is zijn grote droom uitgekomen. Hij vindt t geweldig en de theorie lessen ook leerzaam en leuk. Hij geniet echt elke week!!!
Christiaan
Lees verder
Goed georganiseerde trainingen. Iedereen word goed op de hoogte gehouden van de data en tijden bijvoorbeeld : wanneer er een club race , training , speciale evenement is. Duidelijk instructies op de site
Marcel
Lees verder
Mijn zoon krijgt nu enkele maanden kartles van Den Hartog Racing. Echt geweldig om te zien dat hij op zijn eigen tempo mag leren en dat hij middels positieve stimulans steeds meer bewust begint te worden van zijn eigen kunnen. Wij gaan iedere week met veel plezier naar de lessen! Ga zo door mannen!
Niek
Lees verder
2 jaar geleden ben ik begonnen met kartlessen bij Rick, erg veel geleerd en altijd leuk gehad! Inmiddels doe ik mee aan het race team van Den Hartog Racing en nogsteeds is de begeleiding van Rick en het team fenomenaal goed! Ook doe ik nogsteeds mee aan de race academy en leer keer op keer weer nieuwe dingen over het karten.
Sven
Lees verder
Mijn zoon volgt de trainingen met heel veel plezier. Hij heeft veel geleerd en zijn tijden beginnen erg snel te worden. Vind je karten leuk en wil je je tijden verbeteren, dan is dit een absolute aanrader.
Markus
Lees verder
In januari ben ik begonnen met kartles bij Den Hartog Racing en het is echt supercool! De trainers zijn aardig en we mogen leuke dingen doen en veel karten. Groetjes Markus
Previous
Next

Den Hartog Racing

Eerste kartles gratis!