F1 speelgoed kopen: het leukste Formule 1 speelgoed

F1 speelgoed kopen? In dit artikel geven we inspiratie om een cadeau te geven aan een kind die fan is van Formule 1, auto’s en racen! Bekijk F1 cadeaus, spellen, puzzels en auto’s om te geven. 

F1 speelgoed

Door de successen van onze Nederlandse Formule 1 coureur Max Verstappen, is de populariteit van deze vorm van autosport flink gegroeid. Veel meer kinderen zijn fan van de Formule 1 dan een paar jaar geleden, wat bijvoorbeeld ook resulteert in meer kinderen die willen karten als sport. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een Formule 1 fan, een autofanaat of een snelheidsduivel? Dan kan F1 speelgoed een leuk idee zijn, maar karten cadeau geven is natuurlijk ook een fantastische ervaring. Dit hangt onder andere van de leeftijd van het kind af. Hieronder geven we je een aantal tips voor een leuk Formule 1 cadeau:

Formule 1 racebaan

De Formule 1 kun je op twee manieren in huis halen: door een F1 racebaan aan te leggen of door op een (spel)computer Formule 1 te racen. We beginnen met deze F1 racebaan, waarmee je met Lewis Hamilton en Max Verstappen kunt racen. Kombochten en loopings: dit circuit voor in huis heeft het allemaal!

F1 game voor PC, Playstation of Xbox

Voor een kind die al een (spel)computer heeft, is een Formule 1 game een fantastisch cadeau. Deze racegame is ontzettend realistisch, waardoor je een écht Formule 1 gevoel krijgt. Hiermee kan een kind zijn/haar racekunsten tonen én verbeteren door veel te oefenen. Je kunt zelfs online meedoen met races en competities!

Bekijk ook: verschillende racegames voor (spel)computers!

F1 speelgoed: een bordspel

Een andere mogelijkheid is om een F1 bordspel cadeau te doen. Dit bordspel is een kruising tussen Monopoly, Triviant en Ganzenbord. De pionnen zijn Formule 1 bolides waarmee je over het circuit moet spelen. Bekijk het F1 bordspel hieronder:

F1 schaalmodel of speelauto

Een Formule 1 raceauto mag natuurlijk niet ontbreken bij een F1 fanaat. Je kunt bijvoorbeeld een Max Verstappen schaalmodel of een andere Formule 1 bolide cadeau doen. Sommigen zijn bedoeld om mee te spelen, anderen om naar te kijken als schaalmodel. Klik op de button hieronder om ze allemaal te bekijken.

Formule 1 kleding of een F1 boek

Voor de iets oudere kinderen is een Formule 1 boek ook een echte aanrader. Hiermee beleef je de wereld van deze autosportvorm op een compleet andere manier en kom je erachter wat er allemaal in deze wereld speelt. Een uniek inkijkje in de wereld der Formule 1! Een ander idee is om Formule 1 kleding of een Formule 1 cap cadeau te doen!

Formule 1 beleven!

Een ander uniek cadeau is door een gave beleving te geven. Een Formule 1 tripje naar een circuit loopt vaak flink in de kosten, maar een rondje karten valt relatief mee. Met Den Hartog Racing organiseren we gave kartlessen voor kinderen, wat je natuurlijk ook cadeau kunt doen.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.